Per xerrar de llibres i altres coses

Després de l’impressionant èxit mundial de les dues primeres novel.les de la sèrie, l’editorial  (americana?, espanyola?, la veritat és que no hi ha molta informació a internet, gens a la seva pàgina web en anglès) ha tret en format electrònic i totalment gratuït un relat curt que conta un cas en el que s’embarquen en Will Piper i la seva dona Nancy l’any 2020; La hora de la verdad (2013; epub, 72 pàgs.) se situa 10 anys després dels aconteixements explicats en el segon llibre (El libro de las almas, ja ressenyat aquí) i abans de l’esperat tercer llibre (El fin de los escribas, de pròxima ressenya).

En Will Piper viu feliç la seva jubilació (llegiu els llibres anteriors), navegant amb el seu vaixell Will Power, i cuidant del seu fill petit. Mentres està lluitant contra una tormenta, rep la cridada d’un antic company de l’FBI, que li demana ajuda perquè ha estat acusat del segrest del fill d’un senador a qui li fa de guardaespatlles. Com que ell està jubilat i la seva dona està en actiu i és assignada al cas, en Will se troba en una situació personal una mica tensa.

Tot i que l’ideal és llegir primer els dos primers volums de la sèrie, si qualcú vol simplement tenir un tast d’en Glenn Cooper i no té, en principi, intenció de llegir la sèrie completa, aquest relat curt és autocontingut, en el sentit que explica tots els antecedents necessaris per seguir la història. Ara bé, si teniu pensat llegir tota la sèrie de llibres, no comenceu per aquesta història, perquè té… anava a dir que molts spoilers però, de fet, els té tots.

En fi, sense ser una obra d’art, i sense que sigui necessari conèixer aquests fets per entendre les novel.les diguem-ne regulars, m’ha satisfet molt, es tracta d’una història entretenguda que te fa venir més ganes de llegir la novel.la final de la sèrie.

Anuncis

Comments on: "La hora de la verdad. Glenn Cooper" (1)

  1. Molt bé això d’ “autocontingut”, la precisió en el llenguatge és un valor 🙂
    Crec que en Thabis no hi tindrà res a dir.

    I a més de franc!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Llibres i amics

Per xerrar de llibres i altres coses

Per xerrar de llibres i altres coses

L'illa dels llibres

Per xerrar de llibres i altres coses

Les Contraportades

Un bloc, sobretot, sobre llibres

Naucoris

Literatura & Companyia

%d bloggers like this: