Per xerrar de llibres i altres coses

En Harry Bosch ja té cara

Després de molt de temps d’espera, a la fi la sèrie sobre en Harry Bosch ja és a prop de convertir-se en una realitat. Bosch, l’episodi pilot (anunciat com a TV movie) està en fase de preproducció, i s’espera la seva estrena per a enguany, encara que això s’ha de prendre a títol simplement orientatiu. En tot cas, potser haurem d’esperar una mica més perquè arribi aquí.

Pareix esser que la primera temporada de la sèrie constarà de 12 episodis de 45 minuts cadascun (no sé si l’episodi pilot n’és un d’ells o va apart), i l’argument girarà al voltant de dues de les novel.les d’en Bosch, Ciudad de huesos (City of Bones, 2002, vuitena novel.la), on en Harry segueix la pista a un assassí després que un ca trobàs un os humà a Hollywood Hills; i La rubia de hormigón (The Concrete Blonde, 1994, tercera novel.la), on en Harry s’enfronta a una acusació d’haver mort de manera errònia a un suposat assassí en sèrie. Fixau-vos en la foto de promoció, on apareix el lema d’en Harry Bosch, “Everybody counts or nobody counts”, lema que per seguir-lo fidelment l’ha ficat en més d’un embolic.

Titus Welliver, en Harry Bosch

Al final, l’actor que tendrà la (gran) responsabilitat d’encarnar aquest veterà policia de Los Angeles és en Titus Welliver. Sé que el nom no vos dirà gran cosa, però si mirau la foto que acompanya aquest text (òbviament, ja ho heu fet), el reconeixereu de sèries con Deadwood (2004-06), Lost (2009-10), Sons of Anarchy (2009-10), i de pel.lícules com Adiós pequeña, adiós (2007), The Town (2010) i Argo (2012). Precisament aquestes dues darreres pel.lícules li han fet guanyar alguns premis, compartits amb tot l’equip interpretatiu.

Jamie Hector, en Jerry Edgar

Aquest “character actor” (més més que menys, actor secundari, en el nostro idioma) de 52 anys (nascut el 12 de març de 1961 a New Haven, Connecticut) estarà acompanyat en aquest primer episodi p’en Jamie Hector (Marlo Stanfield a The Wire) com en Jerry ‘Jed’ Edgar i en Jamie McShane (Thor, Argo, Sons of Anarchy) con el tinent Pounds, que supòs que seran presents a tota la sèrie. Voldríem també veure altres personatges importants, com na Kizmin ‘Kiz’ Rider, na Rachel Walling o n’Eleanor Wish, però això haurà de ser en temporades posteriors, ja que no surten a les dues novel.les abans mencionades.

Jamie McShane, el tinent Pounds

L’episodi pilot ha estat escrit p’en Michael Connelly i n’Eric Overmyer (co-creador de Treme), que seran co-productors executius juntament amb en Mikkel Bondesen (productor executiu de les sèries The Killing i Último aviso) i en Henrik Bastin (executiu principal de la productora Fuse Entertainment, responsable de The Killing i Último aviso).

De moment, no n’he trobat res més. Seguirem informant.

Anuncis

Comments on: "En Harry Bosch ja té cara" (1)

  1. Ja els veig les cares, tens raó, en Jamie Hector sortia a The wire, però va ser bastant secundari. sobre aquest Titus-Harry Bosch, perquè tu m’ho dius, però no el record a les pellícules que cites de Ben Affleck.
    Ja veurem si podem aprovar tanta la sèrie com l’actor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Llibres i amics

Per xerrar de llibres i altres coses

Per xerrar de llibres i altres coses

L'illa dels llibres

Per xerrar de llibres i altres coses

Les Contraportades

Un bloc, sobretot, sobre llibres

Naucoris

Literatura & Companyia

%d bloggers like this: