Per xerrar de llibres i altres coses

L’any 2009 en Jaume va encetar el joc dels Òscars al blog. En aquella ocasió només en Benet es va afegir. Els anys següents altres blogaires s’han incorporat.

Cada any he tingut sa temptació de recopilar els resultats en una taula però com que els resultats den Jaume eren tan dolents mai m’havia atrevit 🙂

Aprofitant els bons resultats d’enguany i sense cap ànim de crear polèmica (ja em coneixeu) recopilo els resultats des de que el joc s’ha instaurat al blog perquè així no ens perdin dins sa immensitat en que s’han convertit ja aquestes pàgines:

resultats oscars 2009-14

Anuncis

Comments on: "Resultats Òscars (llibres i amics) 2009-2014" (6)

 1. Per començar, enhorabona Thabis, està molt bé tenir-ho tot reunit perquè si no, hi ha perill que se perdi en el cada vegada més extens blog (culpa meva, per cert).

  Dit això, la primera vegada que parlares de juntar els encerts de diferents anys, quan tu duies 2 participacions i en Benet i jo, 3, te vares inventar la figura del guanyador del bienni 2010-11, i no mos comptares el primer any, 2009 perquè si no, tu no podries anar al davant (amb el bienni 2010-11 sí que eres el primer). Però ara veig que sí que comptes el 2009. Com quedam? Per cert, si no comptàssim l’any 2009, jo aniria al capdavant, amb 14 punts i en Benet t’empataria amb 13.8 en el segon lloc. 🙂 És broma, evidentment, és clar que entenc (i agraesc) la taula completa.

  Bé, parlant seriosament, el que es dedueix de la taula històrica de resultats és que, llevat de l’any passat, cada any el guanyador ha anat superant el nombre d’encerts de l’any anterior:

  10 – 13 – 14 – 16 – 14 – 19

  Qualcú s’apunta l’any que ve a encertar les 20 categories?

  I, per cert, els únics que no han davallat mai són en Toni i na Pepa, cada any han superat (o igualat en el cas d’en Toni) la marca anterior. La resta hem tengut qualque relliscada; en Benet és el que menys relliscada ha tengut, ja que la seva davallada va ser només de 15 a 14. I també és el que més resultats té per damunt de la seva mitjana, conseqüència de tenir dos 10’s. I sense fer càlculs, m’atreviria a dir que el més regular ha estat en Marc.

  Veus, Thabis, lo que provoques: posa’m dades al davant i no m’atur de cercar informació (in)útil. Serà culpa de la meva afició al baseball…

  • He estat a punt de no posar l’any 2009 perquè com molt bé recordes jo opin que es joc va començar de veritat l’any 2010. Però he pensat que tu i en Benet vos queixarieu si no ho feia. Veus, no ho faig mai bé 🙂

   He afegit sa columna del total i he pensat que no era just per aquells que no han participat tots els anys, però no l’he llevada, el que he fet ha estat promitjar pel nombre de partcipacions i afegir una altra columna. He intentat ser just.

   S’únic acte subjectiu que me pots imputar és que he ordenat sa taula per sa columna de promig. Podria haver-la ordenada per ordre alfabètic dels participants o per sa columna del total però he pensat que ordenada així crearia una mica més de polèmica 🙂

   Si vols podem llevar l’any 2009 i fer es promig sense aquest any, però no veig que hi hagi un criteri objectiu per fer-ho. Per ser més jjusts podriem llevar sa votació més dolenta de cada participant i fer es promig amb la resta o llevar sa més alta i sa més baixa, o llevar els anys imparells o … però en totes aquestes opcions quedava davant tu 🙂

   • Com vaig dir, tot era broma, només per seguir el joc.

    La veritat és que estic encantat amb la taula, i trob que has posat tot el que havies de posar, i l’ordre també me pareix bé, és el més raonable.

    A més, com que m’agrada que, de tant en tant, qualcú diferent de jo faci qualque entrada, idò no podria dir res dolent encara que en tengués motius, que no és el cas.

    Una cosa així és el que qualque any he de fer jo amb totes les meves quinieles.

 2. Per cert, ara que hi pens, sí que tenc una cosa a dir: com és que a la dreta del títol no surt la data en què penjares l’entrada (5 març 2014) i en el seu lloc surt la paraula “imatge”? Què feres?

  • No en tenc ni idea! Aquest blog me té mania! Me fa coses rares

   • A més, ara acab de veure que la línia que diu WRITTEN BY THABIS i duu el nombre de comentaris té surt dues vegades, abans i després de l’entrada, cosa que no passa a ningú més (dels que he mirat). També he vist que hi ha entrades que no posen la data, però tampoc no diuen “imatge”. En fi, l’administrador en cap haurà de mirar què passa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Llibres i amics

Per xerrar de llibres i altres coses

Per xerrar de llibres i altres coses

L'illa dels llibres

Per xerrar de llibres i altres coses

Les Contraportades

Un bloc, sobretot, sobre llibres

Naucoris

Literatura & Companyia

%d bloggers like this: