Per xerrar de llibres i altres coses

La segona o la tercera.

Crec que aquesta vegada no serè de les darreres en fer la meva recomanació. Per a algú seré la segona i per a altres la tercera. Bé, ja sabeu, n’hi ha als menys un parell que tenen un gen dominant que codifica per a la polèmica. Aquets llibre no l’he llegit aquest curs, és a dir entre paella 2014 i paella 2015, però em fa ganes parlar d’ell , de fet era una de les meves opcions de la convocatòria anterior, però finalment em vaig decidir per fer el meu particular homenatge a na J.K. Rowling. El llibre del que vos vull parlar, es diu “ Pasaje a Tahití “ de n’Eva Garcia Sáenz. pau Segur que molts no heu llegit res d’ella, però sé que alguns gaudírem molt d’un altre llibre seu: “La saga de los longevos”, de la qual, per cert, ja s’ha publicat la segona part: “Los hijos de Adán “. Tot i que sempre em fan por les segones parts, per fidelitat a l’autora, segur que també llegiré. “ Pasaje a Tahití “, és un llibre que convida a la recerca de mapes, itineraris i fets històrics. És dinàmic, engrescador i a cops suggerent d’emocions i paisatges, aspectes que reflexa molt bé la caràtula del llibre. La trama es desenvolupa entre Mallorca i Tahití, el present i el passat, la història i la ficció, la tradició i la modernitat, tot lligat al món de les perles cultivades i al passat colonial de l’illa de Tahití El personatge principal, en Denis Fortuny, decideix viatjar a Tahití per tal de descobrir les incògnites que envolten el seu passat. A partir d’aquí el lector es submergeix en una història sorprenent, apassionant i amb personatges, situacions i entorns ben descrits, amb un final que no ens deixa indiferents.

Anuncis

Comments on: "La segona o la tercera." (3)

  1. Bono Pau,
    Aquí la fan de La saga de los longevos… Que me podries deixar el que recomanes? Amb la ressenya que has fet … fa molt bona cara!!!

  2. Potser és la primera vegada que es recomana un llibre d’un altre any; però, com que es tracta de que coneguem possibles lectures, me pareix molt bé. Jo hauria de llegir primer La saga de los longevos (sí, Pepa, encara no l’he llegit), però me l’apunt.

    • Ja li he diit a na Pau que aquest bloc és molt estriicte amb aquestes coses i que tendria problemes si intentava recomanar un llibre de s’any anterior però no m’ha fet cas … Crec que efectivament l’haurem de renyar al dinar 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Llibres i amics

Per xerrar de llibres i altres coses

Per xerrar de llibres i altres coses

L'illa dels llibres

Per xerrar de llibres i altres coses

Les Contraportades

Un bloc, sobretot, sobre llibres

Naucoris

Literatura & Companyia

%d bloggers like this: