Per xerrar de llibres i altres coses

Ho dic cada any i és la veritat: aquest és l’origen del blog. Un grup d’amics a qui ens agradava llegir i ens comentàvem les lectures, i que ara fa ja nou anys vam decidir mirar què era això dels blogs i obrir-ne un. Al principi el vam tenir tancat,  només per al nostre ús intern,  fins que un juliol  -totes les grans decisions respecte a aquest tema s’han pres el juliol i al voltant d’una paella-  vam decidir obrir-lo al món.  Sorprenentment alguns amics ens segueixen i n’estam d’allò més contents.

Deveu haver notat que, ja ho comentava l’any passat, qui el duu endavant de fa mesos és qui carinyosament anomenam el  nostre especialista en novel.la negra. Basta que mireu qui signa quasi totes les entrades i ho entendreu. D’altra banda, jo mateix em considerava un contrapès proposant-vos altres literatures, altres gèneres.  Últimament però, en sembla no us he explicat gaires coses. Tal vegada fóra moment d’esmenar aquesta mancança.

En fi, com us deia al principi, aquesta entrada, si més no una vegada a l’any,  se’ns fa imprescindible. Aquells qui sou editors hauríeu de fer les vostres recomanacions en entrades individuals abans del dissabte dia 8 de juliol i abans de les 12.00. I estaríem molts agraïts als amics que ens segueixen que ens diguéssiu en comentaris a aquesta entrada  quins han estat els llibres que us han agradat més durant aquest curs.

Com és habitual també us vull recordar que no ens referim exclusivament a allò que s’ha publicat enguany. També ens interessen, i molt, aquells descobriments personals que hàgiu pogut fer  i que vulgueu  compartir amb nosaltres. Animeu-vos i bones lectures. A reveure.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Llibres i amics

Per xerrar de llibres i altres coses

Per xerrar de llibres i altres coses

L'illa dels llibres

Per xerrar de llibres i altres coses

Les Contraportades

Un bloc, sobretot, sobre llibres

Naucoris

Literatura & Companyia

%d bloggers like this: